Notícies

04/10/2020 Jornada 1 Inici de lliga amb derrota

C.D. La Cava 1 – 2 C.E. Olímpic de Mora

Resultat totalemnt ingust per al nostre 1º equip contra un rival que aspira a pujar de categoria. Primera part amb domini del CD La Cava on el porter visitan a falta de 25min va salvar dos u conta u contra Ivan Gonzales. A la segona part incomprensiblement el CD La Cava baixa físicament fa que el equip contrari faci el difinitiu 1 a 2 en un error de la defensa local.

10/10/2020 Jornada 2 Empat en el primer patit com a visitan.

C.D Alcanar 0 – 0 C.D. La Cava

Partit con anavem molt confiats esperavem guanyar els primers 3 punts, guanyar el primer partit com a visitan, però ens vam trobar un Alcanar molt ben possat, que corria molt. El CD La Cava tenin molta més calitat no va poguer perforar la porteria local. Els primers 10 min grans oportunitats del CD La Cava pero el porter Canareu va evitar els gols. Per part del CD Alcanar també va disposar també de 3 ocasions molt clares on el porter Figo va poguer salvar de al menys un gol. Segona part on el CD Alcanar va dominar fins al minut 80 on el CD La Cava va comesar a jugar a futbol i va tenir 3 ocasions de gol. tot i aixo resultat totalment just pel que es va veure al municipal de Alcanar.